Mini-udstilling om Favrholm på Hillerød Bibliotek

14. oktober 2019
Hvad kommer der til at ske i Hillerøds kommende bydel Favrholm? Det kan en mini-udstilling på Hillerød Bibliotek være med til at gøre dig klogere på.

Mini-udstillingen beskriver, hvordan Hillerød Kommune arbejder sammen med Nyt Hospital Nordsjælland, private virksomheder, foreninger og organisationer i udviklingen af den nye bydel, der i løbet af de næste 20 år vil komme til at rumme både et nyt hospital, en station, op til 10.000 nye arbejdspladser og boliger til 4.000 borgere.

Udover at se og læse om planerne for den nye bydel, kan du se ideer til stier i bydelen udviklet af elever på 7. og 8. årgang i forbindelse med ’Hillerød skaber Innovation’ på U-Nord. Du kan også komme med dine idéer til udviklingen af Favrholm, fx om hvordan bydelen kan blive endnu mere grøn og bæredygtig. Du kan bruge postkortene ved udstillingen. Der er også Favrholm-muleposer, som du er velkommen til at tage med.

Mini-udstillingen er lavet af 2+1 Idébureau for Hillerød Kommune.

Favrholmudstillingen kan ses på Hillerød Bibliotek i uge 42 og 43.

 

Filmen her er fra den årligt tilbagevendende begivenhed ”Hillerød skaber Innovation” på KNord, hvor 350 elever fra 7. og 8. klasser deltog i slutningen af august.