Favrholms første lokalplan sendes nu i høring

31. maj 2016
Den første lokalplan i Hillerøds nye bydel Favrholm bliver nu sendt i høring. Det er lokalplanen for Nyt Hospital Nordsjælland, som er udarbejdet i et samarbejde mellem Hillerød Kommune, Region Hovedstaden og Nordsjællands Hospitals projektorganisation.

Lokalplanen giver mulighed for at der kan opføres et moderne og velbeliggende hospital i en arkitektur af meget høj standard. Trods sin størrelse vil hospitalet fremstå relativt lavt og bliver tilpasset områdets natur.

Lokalplanen sikrer en optimal vejbetjening af hospitalet, så både patienter, medarbejdere og besøgende nemt kan komme til og fra hospitalet. Lokalplanens trafikstruktur giver gode muligheder for en effektiv kollektiv trafikbetjening, øget cykelpendling og trafiksikkerhed.

Hospitalet bliver med sine ca. 4.000 arbejdspladser en af Nordsjællands største arbejdspladser, som årligt vil behandle omkring 500.000 patienter.

Lokalplanen er i høring frem til den 10. august 2016, og der holdes borgermøde om planen torsdag den 16. juni 2016 kl. 17.00 i kantinen på Hillerød Rådhus.

Læs mere om høringen her

Læs mere om Nyt Hospital Nordsjælland