Favrholm på Byplanmødet 2017

13. oktober 2017
I alt 610 deltagere, politikere og fagfolk indenfor byplanlægning var med på årets byplanmøde for at høre om det sidste nye og drøfte aktuelle udfordringer indenfor byplanlægning.

Mødet blev holdt den 5. og 6. oktober i Fredericia. Årets tema var Business og Bykvalitet.

Vi var så heldige at få en stand om Favrholm på mødet. De besøgende viste stor interesse for planerne om Hillerøds nye, grønne bydel. Mange var overraskede over, hvor omfattende planerne for den nye bydel er – flere havde hørt om det nye hospital, men kendte ikke så meget til den øvrige bydel. Vi fik nogle spændende drøftelser og gode input med hjem. For eksempel om hvordan vi sikrer forbindelsen mellem den nuværende by og den nye bydel, om betydningen af deleøkonomi for fremtidens byer og om potentialet for midlertidige aktiviteter på markerne ved Favrholm mange år frem.

Se nogle af de idéer vi fik med hjem på Instagram @Favrholm.

På Instagram kan du også se en lille film, som blev vist på standen. Her fortæller borgmester Dorte Meldgaard, arkitekt Martin Laursen fra Adept Arkitekter, udviklingskonsulent Tanja Höper fra Hillerød Kommune, Erik Helmer, direktør i C4 og Søren Støvring, direktør i Hillerød Forsyning om blandt andet den kommende, tætte by mellem Favrholm Station og Nyt Hospital Nordsjælland, og om betydningen af samarbejder som Hillerød Byforum, erhvervsnetværk og Symbiose Hillerød for udviklingen af Favrholm.